Форма для паркування: краще рішення розподілу місця на стоянці

Для огорожі в'їзду автомобілів на територію тротуарів і дворів встановлюють паркувальні бетонні сфери. Крім цього, їх застосовують для обмеження руху в паркових і пішохідних зонах, поблизу дитячих майданчиків і шкіл. Сфери для парковки - це також своєрідний декор вуличної території. Паркувальні бар'єри здатні перекрити доступ легкових автомобілів, але не перешкоджають в'їзду спеціальної техніки.

Форми для паркувальних бетонних відбійників

Виготовлення паркувальних бар'єрів проводиться за допомогою пластикових форм. Дані вироби мають наступні особливості:

  • стійкість до несприятливих умов зовнішнього середовища, наприклад, до підвищеної вологості і різких перепадів температури;
  • простоту використання;
  • стійкість до впливу хімічних речовин;
  • невелика вага;
  • широкий вибір розмірів і дизайнів.

За допомогою форм для лиття можна виготовляти різні види паркувального бар'єру. Їх можна використовувати протягом тривалого часу за умови дотримання зазначених правил експлуатації. Як правило, вони витримують 300 робочих циклів.

Спеціальні форми з АБС пластику купити можна в тому випадку, якщо ви вирішили встановити огорожу на своєму подвір'ї або біля офісу. Завдяки простоті виготовлення бар'єрів їх легко можна відлити самостійно. Для цього знадобиться бетономішалка, матеріал для виготовлення та форми для лиття. Але якщо ви не знаєте, як зробити паркувальний бар'єр своїми руками, то краще звернутися за допомогою до фахівців.


Переваги паркувальних бар'єрів з бетону

Бетонні вироби мають ряд переваг:

  • проявляють стійкість до механічних пошкоджень;
  • витримують наїзд важкого транспортного засобу;
  • бетонні конструкції характеризуються тривалим терміном експлуатації;
  • простота монтажу;
  • округлі форми роблять вироби безпечними для людей і тварин.

У будь-яких радикальних методах догляду вироби не потребують. Їх потрібно просто вчасно очищати від бруду і пилу. Якщо вони використовуються в якості додаткового декору території, то можна їх пофарбувати. Бетонні паркувальні відбійники, виконані методом лиття, чудово поєднуються з будь-яким архітектурним вуличним інтер'єром.

Іноді простіше купити півсфери бетонні вже в готовому вигляді. Але цей варіант підходить тільки для тих, кому потрібно встановити огорожі тільки в одному місці. А якщо вони потрібні у великій кількості, то краще придбати форми і відливати відбійники самостійно.

Інтернет-магазин «Будтехнік» пропонує широкий вибір виробів з АБС пластику, які відрізняються високим рівнем міцності і тривалим терміном експлуатації. Доступні ціни, спеціальні пропозиції для постійних клієнтів, гарантія якості товару, зручні способи оплати і швидка доставка - це те, що робить процес покупки в магазині максимально комфортним. Кваліфікований персонал компанії завжди готовий прийти на допомогу при виникненні будь-яких труднощів при виборі необхідного товару.

27.09.2021

Коментарі 0