Склопластикові форми для стовпів - чому це вигідно

Форми склопластикові для стовпів огорожі - вибір багатьох виробників виробів з бетону. Такі вироби мають свої переваги і особливості, щоб робота з ними була максимально комфортною і якісною.

Виробництво форми стовпів зі склопластику і її застосування

Виробництво подібних форм відрізняється вигодою, так як на виході виходить максимально якісний результат з неймовірно міцною структурою. Процес виробництва цих продуктів дуже простий.

Для цього потрібно використовувати такі складові компоненти:

  • листи ДСП з обов'язковим ламінуванням з розмірами 2,1 на 60 сантиметрів;
  • паста розділового виду для обробки кожного аркуша;
  • гелькоут, що забезпечує повноцінний захист кожному готовому виробу;
  • різного розміру скломати;
  • дерев'яні бруски для бортиків і інші види деревини для ручок та інших транспортувальних виробів.

Виготовлення склопластикових форм для стовпів - це простий, але дуже кропіткий процес. Він вимагає максимального рівня включення для отримання продукції найвищої якості. Оскільки склопластикові форми мають листковий вид, то укладання відбувається саме в тому порядку, який описаний вище. Для отримання міцної форми, потрібно дочекатися, коли повністю висохнуть всі шари.


Позитивні сторони від використання форм

Переваги використання форм зі склопластику для стовпів укладаються в надійності і міцності конструкції. Також їх застосування пов'язано з особливим видом просушування готового стовпа. Якщо у всіх інших видах форм для бетонних парканів елемент виймають безпосередньо після застигання, то в цьому випадку процес відбувається відразу після формування. Процес застигання здійснюється без матриці. Це дає можливість відразу направити її в подальшу роботу.

Також серед переваг можна виділити:

  • простоту використання і можливість для виготовлення в домашніх умовах;
  • висока якість і можливість виробляти багаторазову заливку;
  • отримання чітких контурів на формі і малюнку вироби;
  • відмінне співвідношення по ціновій категорії і якості;
  • широкий асортимент продукції з різними видами фактур.

Додатково склопластик підходить для реалізації будь-якого виду процесу. Цей тип конструкції здатний витримати вібропресування і вібролиття. Це все дає можливість для отримання максимально щільні вироби з тривалим експлуатаційним періодом.

Переваги форми для заливки стовпів зі склопластику дозволяють істотно розширити і налагодити виробництво бетонних конструкцій. Вони відрізняються меншою ціною від інших видів форм і тривалістю використання, що знижує рівень собівартості і робить готову продукцію максимально вигідною.

У нашому магазині «Будпром» можна купити форми для стовпів зі склопластику за привабливою ціною. Широкий асортимент дозволяє підібрати необхідну фактуру і розмір. Також у нас у продажу можна знайти і інші форми для бетонних виробів з склопластику.

02.09.2021

Коментарі 0