На що звертати увагу при виборі гранулятора кормів?

Що таке гранулятор? Це пристрій, який забезпечує отримання невеликих гранул із зернової подрібненої маси. Вони відмінно підходять для реалізації виробництва кормів для тварин, що покращить і збалансує їх харчування. Пристрій може працювати з різними видами зерна, що робить його універсальним.

Принцип роботи гранулятора комбікорму і його особливості

Пристрій гранулятора комбікорму безпосередньо впливає на принцип його роботи. Виробництво реалізується за допомогою наступних етапів.

  1. Сировина засипається в спеціальний бункер, звідки воно транспортується за допомогою шнеків.
  2. Потім воно надходить в дискову матрицю. Опинившись між двома обертовими суцільнолитими дисками, зерно потрапляє в спеціальні отвори, де відбувається гранулювання.
  3. Потім прес-вальці ущільнюють масу, скачують її і просувають далі до нижніх отворів. Вони дозволяють зробити рівну формовку.Затем прес-вальці ущільнюють масу, скачують її і просувають далі до нижніх отворів. Вони дозволяють зробити рівну формування.
  4. Потім прес-вальці ущільнюють масу, скачують її і просувають далі до нижніх отворів. Вони дозволяють зробити рівну формування.

Всі ці елементи отримують живлення від електричного двигуна. У свою чергу він підключається безпосередньо до мережі або генератора.


Як підібрати гранулятор?

Види грануляторов відрізняються між собою будовою матриці, продуктивністю і параметрами мережі для підключення. За цими показниками відбувається підбір.

  1. Види грануляторов відрізняються між собою будовою матриці, продуктивністю і параметрами мережі для підключення. За цими показниками відбувається підбір.
  2. Продуктивність техніки розраховується в кілограмах виробленої продукції. Побутові варіанти можуть виробляти продукцію обсягом в 200 кілограм. Промислова техніка має більший відсоток продуктивності. Вихід продукції в цьому випадку становить 500 кілограм.
  3. Підключення до мережі також може відбуватися в двох варіантах. Це може бути стандартна мережу в 220 вольт або в 360. Перший варіант застосовується для невеликих апаратів, призначених для частого використання. Варіант з харчуванням в 360 Вольт необхідний для підприємств промислового значення або великих ферм.

Якщо цікавить, як самому зробити гранулятор комбікорми, то варто врахувати, що цей вид техніки має складний пристрій. Необхідно чітко прорахувати амплітуду обертань і частоту зрізу. Найкраще купити гранулятор для комбікорму в професійному магазині.

Компанія «Будпром» пропонує якісні товари для сфери тваринництва. У нас можна купити обладнання для виробництва комбікорму за привабливою ціною і в різних варіантах виконання. Завдяки широкому асортименту товарів покупці можуть отримати якісне обладнання від перевірених виробників. Воно представлено в промислових і побутових варіантах.

27.09.2021

Коментарі 0